Alla inlägg den 13 april 2010

Av Maria & Leo - 13 april 2010 12:49

... men jag har haft lov! Påsklov. Vi har varit mycket aktiva under lovet och hunnit med att träffa massor av folk, har varit så roligt!


Höjdpunkten för Leo var nog besöket hemma i Blackeberg och skolan. När först tjejjerna fick syn på Leo så kom dom springande och nästan hoppade på Leo och tjöt av glädje: "Leeeeeeooooo är här nu!!!!!!!!" Killarna blev lika glada dom men kanske inte visade sin glädje lika sprudlande...

Så nu längtar vi hem ÄNNU mer! Och jag måste säga att jag faktiskt håller alla tummar som går att min blivande svåger kommer jobba kvar på skolan när vi kommer hem, såg att Leo skulle tycka det var kul också. Jag har ju berättat att han jobbar där, men jag tror Leo förstod det riktigt på riktigt när vi väl träffade E på skolgården... :-)

Det svämmade över i mitt modershjärta när Leo var bland sina vänner igen. Underbart!


Sen har vi träffat kusinerna på Ekerö. Bjöd Robin på biobesök; Draktämjaren i 3D. Och jag vågade mig på att köpa biljett i en helt "vanlig" biosalong, placerade visserligen killarna på varsin sida om mig, men det funkade! Visst satt jag väl inte det bekvämaste man kan tänka sig, men det gick!


Sen var vi hos bästaste vännerna i Hässelby och hade det lugnt och skönt och fick delikat mat som vanligt...blev erbjuden skjuts därifrån, men tackade FRIVILLIGT nej! Då är jag på G vill jag lova...


Lovet avslutades med att Leo åkte till sin far och jag hälsade på ute på Ekerö igen för att lättare kunna närvara vid kära systers Möhippa som blev en helt underbar dag. Det enda som kunnat vara bättre var vädret!


Jag hade fått det ärofyllda uppdraget att lura kära syster till plats där hon skulle vara ovetande om vad som väntade henne, och tror det lyckades, hon verkade överraskad...

Vi började med brunch på ett ställe där jag noga valde av alla saker som såg så gott ut att prova. Eller så noga var det väl inte när jag tänker efter såhär i efterhand.

Amerikanska pannkakor med Cholkadsås, banan och pecannötter ÄR bättre i teorin än i praktiken...det blev lite mycket, fast gott till en början!


Sen fick hon köra Lamborghini. Köra själv på motorvägen! Det uppskattades; Har nog aldrig sett någon stråla så mycket när hon insåg vad hon skulle få göra!


Efter det vart det vidare transport till världens skummaste musikstudio! Jag fick känslan av att den var inrymd i ett gammalt hisschakt! En ranglig spiraltrappa tog oss ned två våningar under jord, eller två våningar; Halvvägs ned i trappan var det nåt sorts våningsplan som påminde mer om ett stort hyllplan. Såg ut att vara "fikarummet". Längst ned låg iaf studion där syster skulle få sjunga in en sång! Och hela övriga sällskapet fick agera doakör! Kommer bli nästa listetta, garanterat....


Bra vibrationer har nog aldrig tidigare sjungits med sådan inlevelse och Lena Ph har fått en konkurrent vad gäller hanterande av mikrofonstativ... hade vi haft längre tid i studion vet jag inte VAD det där stackars stativet hade fått uppleva... ;-)


Nu var det dags att intaga föda igen och det gjordes iform av en helt gudomlig buffé i hemmamiljö. Trevligt att få chans att umgås med systers härliga vänner i avslappnad miljö. Efter detta hade min ork tagit slut, så en liten skara fortsatte ut på lokal där dom förövrigt även där hade haft väldigt trevligt!


Så om två veckor smäller det då blir det bal på slottet på riktigt! Oj, vad kul det ska bli!


Mitt påsklov i korthet... helt enkelt underbart! Och VÅR är det visst också!


UNDERBART!!!!

:-D 

Ovido - Quiz & Flashcards