Alla inlägg den 21 februari 2010

Av Maria & Leo - 21 februari 2010 19:53

Vi skulle ha fått besök i helgen, men varningar om öväder och allmänt kaos gjorde så våra vänner höll sig hemma. Smart tänkt, men man blir ju inte mindre besviken för det. Trist!


Igår hade vi en riktig slappardag. Tog oss ut endast för att få lite föda i oss. Tittade på en film på DVD och en på TV. Leo börjar uppskatta lite engelska filmer nu, för han hänger med att läsa på remsan riktigt bra nu! Kul.

Vi kollade mellot, men inget som fastnade direkt, vi gillade han som sjöng på det udda språket.


Idag ville Leo ha godis och jag ville inte handla. Då går jag själv! Sa min stora lilla kille. Så han fick en promenad till ICA och fick handla godis (till mig också :-O) Han var väl borta ca 1 timme, och mobilen var med. (Jag ringde bara 1½ gång... )

Själv så gick jag inomhusstavgång först 30 varv vilade nån minut och sen 20 varv till. Tog tid. Gick precis 30 min!


Efter det lyckades jag få med mig Leo till gympasalen och spela lite badminton och leka med lite bollar, där höll vi väl på nån halvtimme.


Annars är det mycket tankar som kretsar kring Etik och Moral för tillfället. Vi har börjat ett nytt tema med Livsåskådning. Vad är rätt? Vad är fel? Kan man verkligen alltid vara principfast? Det snurrar däruppe vill jag lova.


Å inget är det på TV för det där OS-spektaklet. Och vår lär det väl aldrig bli... *suck*


Nä... får väl spela lite mobilspel.


Får nog min nya mobil imorrn, med värstingkameran i! Då ska här fotas...

Se där. Det finns visst alltid något att glädja sig åt...

Ovido - Quiz & Flashcards